Kartë Krediti / PAYPAL

Pagesat online bëhen me Kartë Krediti ose PayPal....

Shërbimi ndaj Klientit

Na kontaktoni përmes Chatbotit në çdo kohë 24/7

Vendodhja e Dyqanit

Na vizitoni në dyqanin e StyleNet


SpeedTest

Matni shpejtesin e Internetit tuaj!

Privatësia

Privatësia juaj është prioriteti jonë!

FAQ

Pergjigjet e pyetjet të bëra shpesh

StyleNet

Çfarë duhet të bëni që të bëheni abonent i StyleNet?

Për tu bërë abonent i StyleNet fillimisht duhet të shikoni sherbimet dhe ofetat e tona dhe pasi keni vendosur qe të bëheni abonent i StyleNet ju duhet të na kontaktoni duke na vënë ne dije per vendmin që keni marrë. Stafi i StyleNet do të sigurohet që interneti të ju sjellet në shtëpi brenda një kohe shumë te shkruter me cilësi maksimale.

Në tre Pika që të bëheni abonent i StyleNet ju duhet të:


Shikoni shërbimet

Shikoni Shërbimet dhe paketat që StyleNet ofron duke vizituar faqen tonë www.stylenet.al

Kontaktoni StyleNet

Merrni informacione mbi internetin që ne ofrojmë duke na kontaktuar në Whatsapp/Viber me numrin tonë të celularit:(+355)692056340 ose me email: info@stylenet.al

Na vizitoni

Vizitoni një nga dyqanet në Adresen: Ura Dervishbeg, perballë Piceri Strada

Na kontaktoni

Dërgoni stylenet një email tani!