Metodat e Pageses

Transaksionet në internet mund të bëhen përmes Kartës së Kreditit ose PayPal, që do të thotë që tani mund të blini një nga Paketat tona të Internetit nga komoditeti i Shtëpisë tuaj!

  • Kartë Krediti

    Meqenëse kartat e kreditit nuk janë të lidhura me llogarinë tuaj bankare, ato ofrojnë një shtresë shtesë sigurie. Kur përdoret karta juaj e kreditit, është lëshuesi i kartës që po paguan për transaksionin, të paktën derisa të paguani faturën. Lëshuesit e kartave tani ju lejojnë të siguroni numrin tuaj të telefonit për t'u regjistruar për sinjalizime mashtrimi. Pasi lëshuesi i kartës suaj të ketë numrin tuaj të telefonit në dosje dhe pëlqimin tuaj për të marrë tekste, ai do t'ju dërgojë një mesazh për çdo transaksion të dyshimtë, siç janë blerjet më të mëdha se zakonisht. Këto alarme mund të jenë një ndihmë e madhe nëse numri i kartës suaj të kreditit është kompromentuar dhe nuk e kuptoni. Në vend që dikush tjetër të përdorë kartën tuaj të kreditit pa dijeninë tuaj për ditë ose javë, ju do ta dini menjëherë dhe mund ta anuloni kartën.
    Pavarësisht nëse po diskutoni një transaksion sepse është mashtrues ose për shkak të një problemi me produktin ose shërbimin, procesi i mosmarrëveshjes do të jetë më i përshtatshëm për ju me një kartë krediti. Kthehet sesi karta juaj e kreditit nuk është e lidhur me paratë tuaja. Ndërsa kundërshtoni një transaksion të kartës së kreditit, lëshuesi i kartës suaj e ngrin atë, që do të thotë se nuk keni nevojë të paguani për të derisa mosmarrëveshja të përfundojë. Nëse lëshuesi i kartës suaj vendos në favorin tuaj për mosmarrëveshjen tuaj, atëherë nuk keni nevojë të paguani fare për transaksionin. Me një mosmarrëveshje për kartën e debitit, paratë do të dilnin tashmë nga llogaria juaj bankare. Nëse lëshuesi i kartës suaj rregullon në favorin tuaj, atëherë ai do të bëjë një rimbursim për të marrë paratë tuaja nga tregtari, por kjo do të thotë që nuk do t'i keni ato para gjatë gjithë procesit të mosmarrëveshjes.

  • PayPal

    PayPal është një shërbim financiar në internet që ju lejon të paguani për artikuj duke përdorur një llogari të sigurt në internet. Ju thjesht shtoni llogarinë tuaj bankare, kartën e kreditit ose të dhënat e kartës së debitit dhe sa herë që paguani duke përdorur PayPal, ju mund të zgjidhni me cilën nga kartat ose llogaritë tuaja paguan. Mund të vendosni që një të jetë mënyra e paracaktuar e pagesës dhe që do të përdoret nëse nuk zgjidhni ndryshe. Përveç pagimit të artikujve duke përdorur PayPal, ju gjithashtu mund të merrni para përmes shërbimit. Çdo para e marrë qëndron në llogarinë tuaj PayPal dhe mund të përdoret kur paguani diçka, me bilancin e mbushur nga kartat tuaja të caktuara ose llogaria bankare.
    PayPal i mban të gjitha informacionet tuaja të sigurta. Kur dërgoni një pagesë duke përdorur PayPal, marrësi nuk do të marrë informacione delikate financiare si karta juaj e kreditit ose numri i llogarisë bankare. Në këtë mënyrë, nuk duhet të shqetësoheni për pagimin e njerëzve që nuk i njihni. Për më tepër, kur ju paguani me PayPal në ndonjë faqe në internet Mbrojtja e Blerjes së PayPal ju mbulon nëse keni ndonjë problem. Nëse një artikull nuk arrin ose nuk është në mënyrë të konsiderueshme siç përshkruhet, ne do t'ju ndihmojmë të merrni një rimbursim të plotë. Ne gjithashtu ofrojmë mbrojtje për shitësit për t'ju ndihmuar në mbrojtjen e shitjeve dhe biznesit tuaj në internet.