Kush jemi ne?

Ne jemi Kompania e StyleNet. Jemi themeluar në vitin 2014 me një përhapje të gjerë në të gjithë qytetin e Shkodrës dhe zonat përreth. StyleNet është një ISP(Internet Service Provider) ose ofrues i Shërbimeve të Internetit që ofron shërbime të fibrave optike, lidhjeve wireless dhe ndërtim Rrjeti-Sigurie. Falë punës së palodhur të stafit si dhe gjithmonë duke i dhënë përparesi klientëve , ne kemi arritur të jemi kompania më e preferuar dhe e besueshme e klienteve.

Mëso më shumë

StyleNet ndër vite!

Themelimi i kompanisë dhe historia e saj

 • Viti 2014

 • Janar, 2014

  Themelimi

  StyleNet është themeluar në vitin 2014. Nisi me një dyqan të vogël dhe me pajisje me kapacitet të kufizuar. Falë punës së palodhur të stafit si dhe gjithmonë duke i dhënë përparesi klientëve , ne kemi arritur të jemi kompania më e preferuar dhe e besueshme e klienteve.

 • Shërbimi

  StyleNet ishte kompania e parë e cila solli teknologjinë e fibrës optike në shtëpitë tuaja. Besimi juaj ndaj nesh na ka dhënë forcë për të arritur aty ku jemi, lider në ofrimin e shërbimit cilësor dhe me stabël. Fillimisht nisi shërbimin me kabëll LAN switch – office-home per disa muaj pastaj me antena 2.4 Ghz

 • Viti 2015

 • Janar 2015

  Risite

  Duke plotësuar kërkesat e klientit per here të parë në zonën e Shkodrës në vitin 2015 sollëm shërbimin më inovativ me fiber optike FTTH nëpërmjet rrjetit me stabilitet edhe pa interferenca në rrjet.

 • Viti 2016

 • Teknologjia e Avancuar

  Rrjeti më I avancuar me fiber optike FTTH-GPON në të gjithë botën me pajisje Huawei. Falë arritjes së qëllimit të kompanise sot përdorim 5 markat më të njohura në rrjet: Cisco, Huawei, Ubnt, ZTE & Nokia.

 • Viti 2020

 • Momentalisht

  Shërbimi Momental

  Rrjeti ka në përdorim me fiber optike brezat 2.4 GHz edhe 5 GHz.


Na kontaktoni

Dërgoni stylenet një email tani!