Eksperienca
më e mirë e Internetit

INTERNET MADE SIMPLE. JEMI KETU PER JU ME RRJETIN E SË ARDHMES.

Shiko Paketat e Internetit

Rreth StyleNet

StyleNet është një ISP(Internet Service Provider) ose ofrues i shërbimeve të Internetit me fibeër optike ose lidhje wireless dhe ndërtim Rrjeti-Sigurie.

Ku

Daut Boriçi Street, Parrucë, Shkoder, Albania

Kur

Cdo Ditë
8:00-20:00

Shërbimet

Shërbimet të cilat Kompania jonë ofron.

Internet

Shërbim Interneti me Fibër Optike.

Ndërtim Rrjeti-Sigurie

Ndërtim Rrjeti dhe Sigurie.

Integriteti dhe Etika e Kompanise

Duke kuptuar që mbajtja e një marrëdhenie të fortë me klientët do të na cojë në kuptimin dhe respektimin e nevojave të klientit, ne përpiqemi të ofrojmë shërbim me cmime ekonomike , në mënyrë që të kënaqim nevojat e ndryshme të klientëve. Korrektesia dhe cilësia e shërbimeve nuk mungon asnjehere nga ne, kështu mund të arrijmë standarte e larta dhe kënaqesinë e klientëve qe i kemi si qellim.

Përse të zgjidhni StyleNet!

Jepi fuqi të gjithë shtëpisë. Tashmë çdo gjë ndodh më shpejt.

Kapacitet Kapacitet i lartë dhe stabël. Transmetime me shpejtësi të lartë deri në 1Gbps

Qëndrueshmëri Qëndrueshmëri ne Vazhdimësi Brezi i gjerë i frekuencave që mundëson shmangien e interferencave
Fleksibilitet Fleksibilitet i pakrahasueshëm Falë brezit të gjerë të frekuencave që ofron rrjeti, në krahasim me një brez të limituar frekuencash që përdor ADSL/Antena


Cilësi Cilësi e lartë dhe konkuruese Cilesi e garantuar dhe përvoja më e mirë e mundshme e internetit.
Shërbime
Jemi këtu per ju
Me një gamë të madhe shërbimesh si Kanale televizive HD dhe Ultra HD, shërbim Interneti me shpejtësi të lartë, shërbime video interaktive dhe high quality.
Siguri Siguri e pathyeshme Siguri e lartë në rrjetin HFC dhe FO falë dixhitalizimit, enkriptimit të sinjalit, si edhe identifikimit që përdoret si mase sigurie për çdo abonent të rrjetit.Bëhu pjesë e StyleNet sot.

Rregjistrohu në Website dhe blej paketat e Internetit nga komforti i shtëpise tuaj.

Rregjistrohu Tani

Na kontaktoni

Dërgoni stylenet një email tani!